måndag 22 september 2008

Vill stå på marknad

Jag har från och till haft tanken att få ha mig ett litet bord på en marknad någon stans.. men inte tänkt så mycket över det.. men nu, nu har jag en stark längtan att få stå på en marknad, kanske nu mot juletid och prova på att sälja lite... VARFÖR? kan man undra... är det för att man vill bli uppärksammad? eller tjäna pengar och inte bara göra av med dem?? Jag vet inte, vet bara att jag ahr ett sug över att få stå på en marknad och sälja allt från hemma sydda tygväskor till stickade/tovade inneskor.. ja allt sådant pyssel jag sysselsätter mig med hemma..

Då är ju nästa problem, vad finns dessa marknader? tänkte jag skulle kolla runt Halmstad, där jag ju faktiskt kommer ifrån... Så ni där ute, har ni några tipps hör av er!

4 kommentarer:

Janette sa...

har inga tips på marknad men tycker inte du behöver fundera så mycket över varför. det är ju så mysig stämning på marknad :-) klart du ska delta! jag kommer och kikar

Mot nya tider sa...

ha ha , de är bra det janette, det låter mysigt att stå där, och det är ju mysigt med marknader!!

mtoto sa...

kommer också från Halmstad och håller på att sy och greja. Ja jag är också sugen på marknad, var med på Kulturnattens designmarknad och det gav mersmak!

susannew sa...

Hej!
Har stått en del på Varbergs torg, är ju inte jätte långt ifrån Halstad. Vi har torgdagar varje onsdag och lördag, kostar ca 50 kr/ meter och dag. Undrar man nåt kan man ringa torgvärden, tror att numret finns under varbergs kommun. Kungsbacka har stort torg första torsdagen i varje månad och om jag inte minns helt fel så har Olskroken marknad på tordagar också. Ruskigt kul att stå på torget, klart att du skall prova!