söndag 15 juni 2008

Svarvning

Här är en av de sakerna vi var tvngna att svarva i skolan, man fick välja mellan spel/skål och visst är det roligare med ett spel ??
Ja det tycker jag ialla fall :)

5 kommentarer:

Henrik sa...

Jaha, var det du som hade gjort det fina spelet? Ett sånt vill man ju ha. Hur gör man kulhålen runda? Någon särskild borr som är rund i spetsen?

Anna H sa...

man fräser ut dem.. de hade en liten sådan borr fräs på skolan :-)

m sa...

Va fantastiska grejor du och Erica har gjort under terminen på slöjden. Ni är verkligen grymma tycker jag. Kan tänka mig att det blir skönt me sommarlov för dig nu, fast du ska jobba förstås :). Ska vi träffas och planera snart. När har du tid.

Jag har ett förslag. Vi träffa i stan och går till bibleoteket och letar lite böcker för att få ideer.Så vi kommer igång lite. Sedan fikar vi och planerar. Va säger du?

avstånd sa...

Ditt spel blev verkligen fint! Hur går det med stickningen nu under sommarlovet? Själv har jag inte kommit igång med någonting...
Ha det fint!

Anna H sa...

ja Malena jag tycker det låter som en toppen plan.. har semester nu så aknske om en vecka kn vi ta en dag hur arbetar du då??... och tack.. det har varit så kul i skolan...

Erika... tack tack.. å din tankini :-) då.... super fin!!! har anmält mig till en mönsterkurs nu till hösten så ajg akn bli lika duktig som er andra :-).. men stickningen går det segt.. emn ska snart virka en basker till.. en födelsedags present.. måste komma igång.. själv då??