söndag 30 november 2008

1:a Advent

Då var det julpyntat hemma hos mig, Hur går det för alla er andra?


Härligt med Helg!

Visst är det underbart med helg, helgerna är den ända tiden jag har tid att faktiskt sitta ner och pyssla med mina hemma-projekt, och denna helgen har jag fått gjort massor..

I dag är det 1:a advent och för många innebär det mys och jul pynt, och min dag började riktig i jul-mys tecken. Vaknade, med filt och morgonrock och tända ljus blev det frukost i soffan med en massa projekt runt om kring mig, och där blev jag sittande och här är lite av de små projekt som blev gjorda nu på morgonkvisten.

En liten stickförvaring till mina underbara knit-picks som jag lyxigt köpte i veckan.


En liten vante gjord, andra på väg.....

En virkad disktrasa som är åter -användbar, kan tvätta i tvättmaskinen så slipper jag lägga tråkiga pengar på disktrasor samt att de ser ju roligare ut med, eller hur?

fredag 28 november 2008

Blogg fredag

Satt och tittade lite på nätet och hittade denna låten på en blogg, den var riktigt bra!http://www.youtube.com/watch?v=3W-s4pCPs5k

lördag 22 november 2008

Tidsomställning

KL är 03.38 och jag kan inte sova mer.. Flög hem från New York, ja iförrgår men med tidsomställningen innebar det att jag var hemma igår istället, helt plötsligt försvann 6 timmar... Så vad gör man när man inte kan sova? Jo man bloggar ... här är lite vyer från min NY-resa, kommer en mer utförlig rapport om resansenare, men nu ska jag försöka få några fler timmars sömn så man kommer in i svensk tidsrytm igen, sov gott Sverige!








fredag 7 november 2008

NY here I come

I morgon sitter jag på flyget till New York .. vi ses när jag kommer hem igen.

torsdag 6 november 2008

HC Andersen

Vi har ett projekt i skolan som innefattar att vi ska arbeta med metaller och skapa en insekt, ja min blev en fantasi insekt i HC Andersen anda.










onsdag 5 november 2008

IKEA tyg

Jag går en lite kurs i sömnad på måndagkvällarna där jag bara gör sådant jag vill och bara till mig själv :) Här är resultat nr.2



tisdag 4 november 2008

tävling

Ja men visst vill alla ha ett ullskin, att värma rumpan på i kalla dagar, kolla in denna sidan då!
http://drefseryd.wordpress.com/2008/10/22/tavla-vinn/