torsdag 30 oktober 2008

Ullkappa

Från Toall till färdig Ullkappa, och jag är såååå stolt, jag som aldrig har sytt efter något sorts mönster innan, tog mig först lite vatten över huvudet och gick direkt på en ullkappa med foder och hela baletten, men nu är den klar och jag har gjort den helt själv( men massor av god hjälp från Kristina och härliga klasskamrater)!!











onsdag 29 oktober 2008

Är lite sugen på att trycka kurbits på tyg, ja göra de lite i modern tappning. men skulle vilja ha en bra bild att utgå ifrån, någon som har något förslag?




lördag 18 oktober 2008

Fri Form Workshop

Jag är då åter frälst!!!!! Fri form... bara låta fanasin flöda och skapa helt fritt och sedan sammansätta dessa till helt otroliga kreationer.. Nu måste jag ändra mig i mitt egna projketi skolan.. eller skulle igentligen vilja göra allt... mer tid tack!!!!! För tänk först spinna eget garn och sedan köra fri form på det.... hum... men ja se här vad som kan bli av fri form... Bara titta och njut , bilderna är hämtade från http://www.flickr.com/photos/20982135@N07/page11/










Söker svar

JAg skulle vilja ha en besöks räknare på min blogg.. aj så man ser om någon tittar in här. Är det någon som vet hur man lägger till det?

söndag 12 oktober 2008

Guldkant på vardagen

Hade lite rest garn här hemma så jag bestämde mig för att pynta en dörr, tänk vad lite härliga färger och fina garner kan göra, nu vill jag bara gå in och ut genom denna dörr

lördag 11 oktober 2008

Galen

Jag blev inspirerad av Okej då, titta på denna sidan http://www.handbagplanet.com/ jag har med signat mig till att vinna en handväska :)

Allt har en första gång

Efter mycket klödd med min symaskin fungerar den!! Så i dag har jag sytt färdigt mina första byxor. Går en sömnadskurs på måndagar för jag känner det att jag behöver fylla upp min bank då vi har så mycket annat man ska hinna lära sig i skolan, så detta är mina första byxor någonsin!! Ska sy in dem lite mer, men ja de är näst intill klara.


fredag 10 oktober 2008

åter brunett


Så var jag då åter brunett, känns bra :)

fredag 3 oktober 2008

Sömnadsprojekt

Nu har jag efter en slitsam vecka äntligen tagit steg frammåt istället för bakåt. Efter att ha sytt upp en fösta toall för capen jag tänkte göra i sömnadsprojektet i skolan och då insåg att cape är ABSOLUT ingen för mig, såg ut som en riktigt uppbystad rysk madame :) Så jag fick tänka om, köppte ett nytt mönster och gjorde om det lite och i dag började nästa toall ta sin form.. nu ska jag bara våg klippa i det riktiga tyget... :-S