onsdag 21 maj 2008

Projektet (stickning)

Ja det var då mitt egna projekt, här är baskern ihop med sjalen jag stickat...
Det är tur att ni inte ser den bakifrån för oj oj oj vad sne den blev ha ha ha... men det är ju av felen man lär sig eller hur???....

Men jag tycker nog att de är fina ihop tros snedheten.... menar sjalen kan man ju faktisk vrida ;-)




Missöden kan bli konstverk

Ja vem visste att det finns flytand skoräm???... Nu vet vet jag och även min matta....

Men jag måste säga att även om jag får palla mig till IKEA för att köpa mig en ny matta blev detta missöde någo riktigt snyggt.. kanske kan man klippa ut och rama in???




Det är ju så man blir förälskad

Jag gick runt i skolan i dag, tittade och blev inspirerad av alla kära klasskamrater och deras projekt... Märkte nästan att jag blev lite förälskad i de olika materialen alla arbetar med.

Här är en annan kärlek jag fick inspiration till att göra, ska nämligen göra en muff av vackra röda garner.... det är ju så man kan bli kär .........


Eget Projekt

Nu har vi egna projekt i skolan, mitt är att lära mig grunderna i virkning och stickning, här är den virkade 60-tals baskern.. Virknål 6+ 7 i Eskimo, riktigt nöjd....om man får säga det själv :)




Trevande försök till virkning

JA! Mina första trevande försök till att virka, resultatet blev den obligatoriska mormorsrutan


Provar och leker lite

Satt och bläddrade igenom en tidning en dag och så ett fotografi på en tjej med ett svart linne där halsringgningen vad prydd i en vit spetts krage, ni vet en sådan stor krage man hade som barn... ja jag tänka att man kanske kan bli inspirerad och göra en egen krage, detta är resultatet.

Väsk och Skåp projekt




Första skolprojektet





Anna Slöjd

Är vår lärares blogg, så ni inte tror att det är min, utan min är ju här :-)